Laster…

Julebord

Stenneset Mat & Catering har lang erfaring med å arrangere julebord for private og bedrifter. Vi tar oss av alt det praktiske slik at dere kan komme til dekket bord. Vi har høy kompetanse på mat og drikke, og gjør vårt ytterste for at drikken skal passe til maten vi serverer.

Restaurant Stenneset

Vi tar i mot selskaper med 6-52 gjester i våre lokaler på Stenneset. Her serverer vi gjerne en 3-8 retters julemeny i flotte omgivelser i den gamle prestegården.

Send oss gjerne en forespørsel om julebord på Stenneset ved å fylle ut skjemaet her eller ring oss på telefon 476 16 890.

Skillevollen Kro

Vi har plass til 40-200 gjester i våre lokaler på Skillevollen Kro, og har lang erfaring med å servere skreddersydde selskaper i alle prisklasser. Vi serverer gjerne en 3-8 retters meny, en spennende juletapas-buffet, eller en klassisk julebuffet med tradisjonell julemat.

Vi stiller også med bar med et godt utvalg i drinker, øl og vin.

Vi har musikkanlegg i nykroa som står til deres disposisjon. Vi kan også anbefale både Viggo Trulsen Band og Jørgen Straumfors for live-musikk.

Send oss en forespørsel om ditt julebord ved å sende en e-post til post@skillevollenkro.no eller ring oss på telefon 476 16 890.

Obs. Vi leier ikke ut kroa uten å levere mat og drikke, da dette ikke er mulig på grunn av vår skjenkebevilling.